ERC: Petter Solberg veu en l’europeu una bona plataforma per a joves pilots

L’excampió del món Petter Solberg ha destacat alguns dels beneficis clau d’una campanya en el Campionat Europeu de Ral·lis.

Parlant després de veure al seu fill de 18 anys, Oliver, guanyar el Ral·li Liepāja per segon any consecutiu el mes passat, Solberg Sr està convençut que el ERC és el lloc adequat per als pilots joves que aspiren al nivell més alt dels ral·lis.

“És un molt bon aparador, perquè els joves construeixin els seu futur i és una bona publicitat”, va dir Solberg. “Cal veure’ls més i l’ERC és fantàstic perquè els patrocinadors continuïn. Segur que el somni de l’Oliver és fer més proves del campionat del món, però aquest campionat funciona bé per a ell i els seus patrocinadors són feliços i això és el principal”.

Alexey Lukyanuk encapçala la batalla general del títol ERC després de dues rondes. Zelindo Melegari encapçala l’ERC2. Oliver Solberg i Ken Torn van per davant a l’ERC1 Junior i ERC3/ERC3 Junior respectivament, mentre que Andrea Mabellini i Martin Rada han guanyat a l’Abarth Rally Cup.

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Author

Share