ERC: El Ral·li Fafe Montelongo al calendari 2020

Eurosport Events, promotor del Campionat Europeu de Ral·lis, acaba de confirmar oficialment el Ral·li Fafe Montelongo a ERC. Utilitzant les carreteres d’asfalt del municipi de Fafe, el ral·li Fafe Montelongo rebrà la tercera ronda de la temporada 2020 d’ERC, del 2 al 4 d’octubre vinent, després de rebre l’aprovació de la FIA.

El centre neuràlgic de l’esdeveniment serà al Pavelló Multiusos, amb el Parc d’Assistència al veí Parc da Cidade.Fafe es troba a 70 quilòmetres de l’aeroport Francisco Sá Carneiro, a Porto, i a 15 quilòmetres de Guimarães, que va ser una de les ciutats d’acollida de la UEFA Euro 2004.

La inclusió del calendari premia l’interès per la inclusió del Ral·li Fafe Montelongo al calendari ERC 2020 representa la culminació de les negociacions entre Eurosport Events i l’organització del Ral·li Fafe Montelongo al voltant de la possibilitat d’incloure la cursa al calendari 2020 com a prova addicional i mai com a substitut del Rally Azores, l’organització de la qual va acabar, però, comunicant que no tindrà lloc aquest any.

Jean-Baptiste Ley, coordinador d’ERC, va dir:

“Estem molt satisfets de l’interès i l’entusiasme de l’equip organitzador del Ral·li Fafe Montelongo que va fer que l’esdeveniment s’inclogués per primera vegada al Campionat Europeu de Ral·lis de la FIA. L’estreta col·laboració del club organitzador Demoporto amb la Federació Portuguesa d’Automobilisme i Karting posarà en pràctica totes les mesures, inclòs un estricte protocol COVID-19, per a la realització d’un esdeveniment que compleixi els requisits especificats per Eurosport Events i la FIA. Esperem treballar amb un soci proactiu que estigui compromès a organitzar una bona concentració. El contracte té una durada d’un any, però totes les parts estan interessades a ampliar aquesta associació durant els propers anys ”.

Ni Amorim, president de FPAK:

“Després de l’anunci del retorn de la Fórmula 1 a Portugal, aquest és un altre moment que em fa immensament feliç i, al mateix temps, orgullós de l’esperit emprenedor que els portuguesos posem en tot el que creiem. . El viatge a Fafe des d’ERC també serà el resultat del treball desenvolupat durant l’últim any i mig. Es van complir totes les condicions i va ser una qüestió d’oportunitats. Després de la cancel·lació del Rallye de les Açores, és encara més important que tinguem aquest esdeveniment al Campionat Europeu de Ral·lis ”.

Parcídio Summavielle, vicepresident de Câmara de Fafe:

“Per a nosaltres és un fet extraordinari tenir el ral·li al Campionat d’Europa. Mai no renunciem a presentar una solució al calendari d’ERC. Serà molt important que el públic ens ajudi, donades les circumstàncies que estem vivint. És essencial que no hi hagi reunions i serem molt estrictes en el compliment de les normes de la Direcció General de Salut. Necessitem la col·laboració de la ciutadania perquè tot surti bé, no volem ser un mal exemple. Jo mateix passaré les eliminatòries davant els competidors i si veig alguna cosa malament, no hi haurà cap problema en cancel·lar-les ”.

Carlos Cruz, president de Demoporto i membre del comitè organitzador:

El Ral·li Fafe Montelongo al Campionat d’Europa és la culminació d’un vell desig que el 2019 estava a punt de complir-se i que ara acaba en realitat. També és un actiu i un reconeixement per a la gent de Fafe i la seva Cambra, per tot el que ha fet en benefici dels mítings i de la regió ”.

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Author

Share