FÓRMULA 1: Aposten 20 cèntims d’euro i en guanyen 33.398 a la cursa de Monza

Un finlandès va apostar que Pierre Gasly, Carlos Sainz i Lance Stroll serien al podi del Gran Premi d’Itàlia 2020. Va encertar el pronòstic, molt improbable però va acabar succeint. El jove finlandès va apostar només 20 cèntims i va aconseguir 33.398 euros. I quines eren les probabilitats d’èxit? 166 a 1.

La casa d’apostes finlandesa Veikkaus, on es va fer l’aposta, en fan conya i diuen que el guanyador podria ser un viatger del temps. En un campionat tan polaritzat com aquest, on els McLaren i només Verstappen és capaç d’apropar-se, les apostes acostumen a ser per a Lewis Hamilton i Max Verstappen.

El GP a Monza va ser una curs molt accidentada i de retruc molt boja, sent la victòria final per l’Alpha Tauri de Pierre Gasly, amb Sainz segon.

Subscriu-te
Notificació de
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Author

Share