El Suzuki Jimmy tornarà a Europa en un nou format

Si no recordeu malament, el Suzuki Jimmy va ser un dels vehicles que s’havia de replantejar per poder respectar els límits d’emissions de CO2. Això va provocar l’abandonament del mercat europeu el 2020, però la reintroducció sembla arribar aviat.

Pel que sembla, tornarà com un comercial lleuger de dues places i evitarà així la pena per excés d’emissions de CO2. És a dir, en general, la principal diferència és la retirada dels seients posteriors. Si per una banda perdreu dos seients, per altra banda guanyareu en un espai de càrrega que ara arriba als 863 litres.

Pel que fa a la motorització, encara no se sap res, però hauria de mantenir les capacitats off-road que, segons es diu, eren molt elogiades. Abans d’aturar-se, estava equipat amb un bloc d’1,5 litres amb 102 cavalls de potència i 130 Nm de parell. Queda per veure si mantindran aquest bloc o si optaran pel sistema híbrid suau, associat al motor 1.4 Boosterjet, utilitzat al Swift Sport o al Vitara.

Subscriu-te
Notificació de
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Author

Share