CERT: El campionat queda molt tocat després de l’anul·lació del Ral·li Isla de los Volcanes 2020

El Campionat d’Espanya de Ral·lis de Terra s’ha quedat sense una altra de les proves previstes en aquest any 2020: el Ral·li Isla de los Volcanes. La prova estava prevista per als dies 16-17 d’octubre, sent la tercera d’un reduït certamen que es queda només amb Auga i Madrid de Terra com a proves restants en el calendari.

Aqesta prova va entrar al 2018 com a ral·li del calendari del Nacional de Terra. Tant en 2018 com en 2019 va tenir com a guanyador al català Xevi Pons

Enguany tenia la data fixada al mes d’agost, però després de la pandèmia del coronavirus, es va reubicar en el nou calendari nacional a mitjans d’octubre.

L’evolució de la situació sanitària a Lanzarote ha estat negativa, continuant-se amb la prohibició d’esdeveniments esportius i altres casos que suposessin conglomeracions importants. Finalament s’ha optat per cancel·lar la prova fins al 2021. D’aquesta manera, el Ral·li de Terra da Auga i Madrid són ara matexi les úniques proves restants en el calendari del CERT després de cancel·lar-se altres rallyes com Pozoblanco, León o Camiño Xacobeo.

Subscriu-te
Notificació de
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Author

Share