CERT: Nil Solans i Marc Martí tornaran a l’acció a Galícia, Xevi Pons es canvia a l’N5

El Campionat d’Espanya de Ral·lis de Terra, CERT tornarà amb el Ral·li Terra da Auga (25 i 26 de setembre) on s’ha confirmat la presència de Nil Solans i Marc Martí. Els catalans defensaran el lideratge del certamen després de la seva victòria en el Ral·li Terres Altes de Lorca la, ja llunyana, primera cita de la temporada. Igual que van fer per terres murcianes, estaran presents amb el Skoda Fabia R5 de Calm Competiciò.

Els seus principals rivals a Lorca van ser els Supercampions d’Espanya, Pepe López i Borja Rozada. Aquests, també en plena lluita pel S-CER, no es perdran la cita gallega. Avui dia, després del seu triomf a Ferrol, els pilots de Citroën lideren aquest campionat. Veurem si ens donen la mateixa emoció que a Lorca.

Entre els primers confirmats a Galícia també trobem a Gorka Eizmendi-Diego Sanjuán amb el seu Skoda Fabia R5, Juan Carlos Quintana-Yeray Mújica, amb el Ford Fiesta R5 i un altre català, que per aquest final de temporada canviarà de cotxe és Xevi Pons, ho farà al volant d’un N5. Veurem fins on és capaç d’arribar amb aquesta unitat.

Subscriu-te
Notificació de
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Author

Share