WRC: El Ral·li de Sardenya 2020 a porta tancada

La decisió ha estat presa de mutu acord entre la FIA, el Promotor, l’Organització del Ral·li i les autoritats locals. No hi haurà zones reservades al públic al llarg dels trams. Reembossament complet per a aquells que no podran utilitzar el Gold Pass ja comprat.

A diferència de moltes altres cites del calendari del WRC 2020, el Ral·li Itàlia Sardegna seguirà endavant gràcies a la tenacitat de l’ACI i del seu president Angelo Sticchi Damiani.

La prova que tindrà lloc a Sardenya del 8 a l’11 d’octubre del 2020 es durà a terme, però serà, doncs, una prova blindada per tal de poder aplicar seriosament i amb responsabilitat els protocols de salut imposats per les autoritats ministerials, sanitàries i esportives, confirmat pel Decret del president del Consell del 7 de setembre passat.

Un doble compromís, el de les noves dates i de la prova a porta tancada, que permetrà, però, una àmplia visibilitat a les belleses de la regió de Sardenya i a la singularitat d’un esdeveniment que s’està consolidant com el millor de l’escena mundial.
Per tant, serà una edició de transició, on hi haurà sens dubte grans batalles esportives, però on la calor del públic no podrà acompanyar els pilots en cap especial de la cursa.

La decisió obligatòria, presa de mutu acord entre la FIA, el Promotor, l’Organització de Ral·lis i les autoritats locals, a més del control estricte de les zones d’inici i d’arribada, el parc de serveis i els reagrupaments, també suposa la supressió de les zones reservades al públic durant les especials.

«És important en aquesta terrible temporada», afirma el president de l’Automòbil Club d’Itàlia, «que el món de l’esport en les seves màximes expressions doni testimoni de la justícia i la responsabilitat. Però el nostre objectiu, recolzat pel màxim suport de la regió de Sardenya, sempre ha estat córrer la cursa per reafirmar que, malgrat tot i malgrat la pandèmia i les seves víctimes, el món ha d’avançar mirant cap al futur complint les normes. És per això que demanem la col·laboració de veritables aficionats al ral·li per garantir que tot funcioni correctament ”.


Els aficionats podran seguir la cursa a través de xarxes de televisió nacionals i internacionals amb una àmplia cobertura.


«Estem complint tots els protocols aprovats – declara Antonio Turitto, director general del Ral·li – i, per tant, serà una edició blindada del Ral·li. En breu ens posarem en contacte amb tots els aficionats titulars de Gold Pass per concertar un reembossament complet del bitllet. Tot i això, necessitem la col·laboració de tothom per poder córrer la cursa «

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments