ERC: Spa Ral·li nova última prova de la temporada 2020

El Campionat d’Europa de Ral·lis tindrà una nova prova en el calendari coneguda en el dia d’avui, sent el Spa Ral·li l’escenari escollit per posar punt i final a l’ERC el 2020.

Una temporada marcada per la pandèmia del coronavirus i la dificultat de completar els calendaris davant l’ajornament, cancel·lament o suspensió de proves esportives en diferents països, unit a la dificultat en la mobilitat entre diferents països ha deixat una temporada diferent a l’habitual, però tot l’equip que compon l’ERC ha pogut reunir diverses proves, alguna d’elles nova, per tancar un calendari interessant i de gran atracció per als pilots.

Celebrat els dies 12 i 13 de desembre, amb base al circuit Spa-Francorchamps, marcarà el retorn de l’ERC a Bèlgica des de l’any 2016.

Jean-Baptiste Llei comentar:

“Hem seguit de prop el Ral·li Spa durant un temps i sempre ens impressionat l’enfocament progressista, l’atenció als detalls i la sòlida organització i promoció de Christian Jupsin i el seu equip en DG Sport. Havent discutit la possibilitat que l’Spa Ral·li s’unís a l’ERC anteriorment, és molt satisfactori que aquestes converses hagin donat com resultat que l’esdeveniment s’uneixi al calendari del Campionat d’Europa de Ral·lis de la FIA per primera vegada en el que promet ser un final espectacular per a la temporada actual “.

El promotor de la cita belga, Christian Jupsin, va afegir:

“L’ajornament de l’Spa Ral·li d’aquest any de març a desembre a causa de les restriccions de COVID-19 ens va donar l’oportunitat de tornar a entrar en les discussions amb Eurosport Events sobre l’organització d’una prova de l’ERC. Estic molt content que s’hagi conclòs un acord i és una gran satisfacció i un gran reconeixement per DG Sport i el seu personal ara també pot organitzar el ral·li final de l’ERC FIA 2020 “.

Subscriu-te
Notificació de
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Author

Share