WRC: Ral·li de Turquia 2020: Tänak fóra, Neuville líder i Loeb empata amb Ogier

Thierry Neuville és destaca al capdavant del Ral·li de Turquia, cinquena prova del Campionat Mundial de Ral·lis (WRC). Aquesta tarda, el pilot de Hyundai ha estat superior i no només s’ha posat al capdavant, també ha començat a aïllar-se mentre alguns dels contrincants patien contratemps.

La tarda ha començat com acabava el matí: Neuville era més ràpid, aquesta vegada al TC 6 (Yeşilbelde 2). El belga ha superat el seu company Sébastien Loeb per 10,1 segons, amb Elfyn Evans (Toyota) tercer a les 11,1 segons. Una punxada al Toyota d Sébastien Ogier ha apartat el francès del liderat, passant al tercer lloc de la general, superat per Neuville i Evans.

Imprimint un bon ritme, Neuville ha tornat a ser el més ràpid a TC 7 (Datça 2), superant a Ogier per dues dècimes. El francès ha tornat a la segona posició general, situant-se a 30,1 segons de Neuville. Ha aprofitat el retard d’Evans, que ha aconseguit el setè registre.

La segona passada a Kızlan ha marcat la vuitena especial, en què Loeb ha estat nou dècimes més ràpid que Neuville. El belga ha acabat el dia amb 33,2 segons d’avantatge sobre Loeb al capdavant. El francès ha igualat el seu compatriota Ogier, que va tenir una tarda per oblidar i que ara comparteix el segon lloc. Una punxada li ha costat més temps a Evans, que ha caigut al quart lloc i es troba a més d’un minut de la part superior. Kalle Rovanperä (Toyota), és cinquè.

Subscriu-te
Notificació de
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Author

Share