WRC: Evans – Martin s’escapen dels problemes i guanyen al Ral·li de Turquia 2020

Victòria d’Elfyn Evans al Ral·li de Turquia. El pilot de Toyota va tenir una carrera gairebé lliure de problemes. Després de les desgràcies que van afectar Thierry Neuville (Hyundai) aquest matí i que van obligar Sébastien Ogier (Toyota) a retirar-se, Evans només va haver de romandre intel·ligent sense assumir cap risc. Neuville i Sébastien Loeb també han pujat al podi.

Evans va destacar al capdavant, sense necessitat d’arriscar res, excepte lluitar per obtenir punts addicionals, aconseguint la tercera millor marca al Power Stage. Neuville i el retornat Ott Tänak van acabar en les dues primeres posicions del Power Stage, amb Neuville guanyant a Tänak per 0,4 s. Rovanperä, amb el mateix temps que Evans, era quart, amb Loeb cinquè en l’altre Hyundai en l’últim tram puntuable.

D’aquesta manera, Evans ha sortit victoriós de Turquia, superant a Neuville per 35,2 segons. Loeb ha completat el podi en 59,4 segons, amb Rovanperä i Gus Greensmith (M-Sport Ford) els cinc primers.

WRC 2 per Tidemand i WRC 3 per Kajetanowicz

Al WRC 2, després dels problemes que va patir ahir Adrien Fourmaux (Ford), Pontus Tidemand (Skoda) només ha hagut de gestionar el ritme per guanyar, superant el seu rival per 1’42.9s. Kajetan Kajetanowicz (Skoda) s’ha imposat entre el WRC 3 i, al final, ha superat el seu principal rival Marco Bulacia Wilkinson (Citroën) per 2m10.9s.

El WRC 2 es va reduir aviat a dos pilots en la lluita, Tidemand i Fourmaux. Els cinc primers classificats van estar dominats per Fourmaux, però al TC 6 el francès va tenir problemes que el van deixar gairebé un minut i mig del líder. Encara patiria una penalització d’un minut, i Tidemand l’avançava a la segona meitat de la cursa sense necessitat d’arriscar per garantir la victòria de la classe amb 1m42.9s per davant de Fourmaux. Eyvind Brynildsen (Skoda), que va arribar amb problemes al TC 3, va quedar tercer després de tornar amb Super Rally. Kajetanowicz va sumar el triomf del WRC 3 en vèncer a Bulacia Wilkinson.

Classificació final del Ral·li de Turquia 2020

 1. 🇬🇧 Evans

2. 🇧🇪 Neuville +35.2

3. 🇫🇷 #Loeb +59.4

4. 🇫🇮 Rovanpera +2:35.9

5. 🇬🇧 Greensmith +4:08.3

6. 🇫🇮 Lappi

General Campionat

 1. Evans 97
 2. Ogier 79
 3. 3Tanak 70
 4. Rovanpera 70
 5. Neuville 65
 6. Lappi 38
 7. Suninen 34
 8. Breen 25
 9. Loeb 24
 10. Greensmith 16
Subscriu-te
Notificació de
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Author

Share