ERC: Els principals galls de l’europeu es donaran cita al Ral·li Fafe 2020

Les principals estrelles del campionat ja han formalitzat la seva inscripció, com Lukyanuk, Solberg, Breen, Munster i Lindholm, entre moltes altres.

El compte enrere ja ha començat per al Ral·li Fafe Montelongo (2/4 d’octubre), la tercera prova del FIA ERC (Campionat Europeu de Ral·lis) i poc més d’una setmana abans de la sortida, es pot dir que la participació d’uns equips de luxe.
Els tres primers classificats europeus, Alexey Lukyanuk (Citroen C3), Oliver Solberg (VW Polo GTI) i Craig Breen (Hyundai i20) es troben entre els inscrits, als quals s’afegeixen altres referents de l’europeu d’aquesta temporada, com Gregoire Munster (Hyundai i20), Emil Lindholm (Skoda Fabia) o l’espanyol Efren Llarena (Citroen C3).

A Miko Marczyk (Skoda Fabia) i Dominique Dinkel (Skoda Fabia), altres dels animadors del campionat, encara hem d’afegir el francès Yoann Bonato (Citroen C3), recent guanyador del Ral·li del Mont Blanc, del Campionat de França, reconegut especialista en esdeveniments d’asfalt i promet ser un dels candidats a la lluita pels primers llocs. Encara s’ha de tancar, la llista d’inscrits i hauria d’afegir gairebé quatre dotzenes d’equips.

Entre els pilots portuguesos, el més destacat és João Barros (Citroen C3), que tindrà l’oportunitat de provar la seva força contra els pilots del segon campionat FIA més important que es donara cita sobre d’asfalt de la regió de Fafe i Vieira do Minho.

Al debut de la regió de Minho (Fafe i Vieira do Minho) al Campionat Europeu de Ral·lis, aquesta edició del “Fafe Montelongo”, organitzada per Demoporto, també puntuarà per al Campionat Nord de Ral·lis i al Campionat de Portugal de Ral·lis Clàssics.

Subscriu-te
Notificació de
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Author

Share