RAID: ART Grand Prix últim equip en confirmar la seva presència en l’Extreme E

L’equip de curses de monoplaces ART Grand Prix s’ha convertit en l’últim equip de carreres establert per signar la temporada inaugural de Extreme E el 2021, fent-ho com a soci de Veloce Racing.

ART com a entitat ha estat competint en els esglaons per sota de la Fórmula 1 des de 2005, havent-se presentat prèviament com ASM Formule 3 abans que el fill de l’ex-copilot del Campionat Mundial de Ral·lis i director d’equip Jean Todt, Nicolas, va fer-se càrrec com a propietari, i va començar a guanyar títols amb Lewis Hamilton i Nico Rosberg.

Todt va vendre la seva participació en ART GP a finals de 2018, mentre que el director de l’equip fundador Frédéric Vasseur va passar a ser director de l’equip.

L’equip francès s’ha diversificat durant l’última dècada, entrant en campionats de cotxes com el DTM, GT i prototip de cotxes esportius, i ara fora dels circuits.

“Aquesta és una associació molt emocionant per a ART. Hem desenvolupat la nostra reputació en el món de les curses d’un sol seient i som múltiples guanyadors; però aquest és un nou repte fantàstic per a nosaltres en una sèrie increïblement innovadora, amb un grup de persones molt motivades a Veloce Racing, va dir l’actual gerent d’equip d’ART GP Sébastien Philippe.

Subscriu-te
Notificació de
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Author

Share