RAID: Hansen i Munnings faran equip a l’Extreme E amb Andretti United

L’equip d’Andretti United va anunciar els seus pilots per al campionat Extreme E. La col·laboració entre Andretti Autosport i United Autosports estarà pilotada per Timmy Hansen, actual campió del món de ral·licross, i Catie Munnings.

Hansen és actualment quart al Campionat Mundial de Ral·licross i el segon pilot d’aquesta disciplina que entra a l’Extreme E, amb Mattias Ekström anunciat per a l’equip ABT Cupra.

Després de l’anunci, Hansen declarava:

«Serà una gran aventura veure aquests llocs i faré tot el possible per assumir aquesta responsabilitat i, esperem poder conscienciar dels reptes que afrontem al món actual, juntament amb la nostra passió per les carreres ”.

Catie Munnings va guanyar el trofeu femení al Campionat d’Europa de 2016 i a principis d’aquest any va debutar al Junior WRC, quedant 14a al Rally de Suècia.

“Estic molt orgullosa de formar part d’aquest projecte. Em va emocionar molt quan vam parlar i crec que és molt important tenir pilots i pilotes junts. Tenir la mateixa credibilitat que un pilot masculí és fantàstic i estic molt emocionat. És un pas endavant per als esports de motor «, va dir Munnings.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments