WRC: Loeb encantat en poder pilotar l’actual generació de cotxes

Sébastien Loeb ha rebutjat les especulacions que van apareixer la setmana passada podria haver estat el final de la seva carrera al WRC.

Dani Sordo al Ral·li de Sardenya i Craig Breen, a Bèlgica, pilotaran el Hyunda i20 Coupé WRC d’aquesta manera Loeb només li queda el 2021, però el francés assegura que tornarà i, per entendre-ho, només cal escoltar-lo parlant de què és conduir aquests cotxes WRC actuals:

“Estic segur que tornaré a conduir un cotxe de ral·li, però en quin campionat i ral·li no en tinc ni idea. Tinc, com ja sabeu, un pla per al Dakar, i en sabré més aviat»

Loeb assegura que el World Rally Car d’avui són, amb diferència, els millors cotxes de la història del WRC:

Els cotxes de quan vaig començar la meva carrera eren molt bons, molt agradable, però no les podeu comparar amb les d’ara. La suspensió, la gestió del motor, els pneumàtics, fins i tot l’adherència i la velocitat que podem tenir en els trams són senzillament sorprenents en comparació amb el passat.

Vaig gaudir de la meva carrera professional amb aquest esport i, com sempre dic, és increïble poder conduir aquests cotxes que tenim ara. Trobava molt a faltar pilotar (Turquia va ser el primer esdeveniment de Loeb des del Ral·li de Montecarlo al gener) i tornar amb aquest cotxe va ser molt bo.

El que es pot fer amb un WRC actual és increïble. No us podeu imaginar què es pot fer en les seccions difícils i com podeu jugar amb el cotxe. Com he dit, estic content. Encara m’agrada conduir i m’alegro de tornar a trobar el ritme. Veurem el que segueix.”

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments