FÓRMULA E: Podrien tornar les curses entre setmana per la temporada 2020-21

La Fórmula E podria adoptar més carreres entre setmana si COVID-19 també interrompés el calendari per a 2020-21, d’acord amb el director general del campionat Jamie Reigle.

Nou de les 14 rondes programades per a la temporada 2019-20 van ser cancel·lades a causa de la pandèmia, i el campionat va ser suspès oficialment durant tres mesos.

Es va reprendre amb sis curses a l’aeroport de Tempelhof a Berlín, dividit en tres dobles capçaleres, la primera i la darrera de les quals va tenir lloc durant els dimecres i els dijous a la tarda.

El calendari de la FE de 2020 ha estat aprovat per la FIA, revertint als cap de setmana habituals de dissabte, encara que amb dues curses de diumenge per a la Diriyah i la doble direcció de Londres.

Quan se li va preguntar si la FE considerava altres dates a meitat setmana si el calendari s’enfrontava a una disrupció, Reigle va dir:

«Quan miro a la setena temporada, el pla A és el calendari que hem establert, que és aprovat per la FIA.

«Vam treballar molt dur per complir aquest calendari. Però, per descomptat, tenim l’obligació de tenir un pla B i el pla C.

«La bona notícia és que no és com aquest any en què la pandèmia va explotar i després vam haver d’anar modificant. Tenim molt de temps per planificar.

«Ara sabem que, amb Berlín com a exemple, podem treure-ho endavant.»

«Crec que tornarem a fer sis curses al mateix lloc en un espai d’una setmana? No.

«Crec que podríem fer curses dobles o algunes curses triples si fos necessari? I podrien passar-ho entre setmana? Sí».


Reigle, l’antic director comercial del Manchester United, va afegir que la sèrie podia seguir la Premier League i la seva proliferació de partits no setmanals.

«El que has vist des de la perspectiva de les empreses de mitjans de comunicació és que l’esport en directe és una de les poques coses que realment atrau un públic predictible i significatiu«, va dir.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
el més vell
el més nou
Inline Feedbacks
View all comments