WRC: Mäkinen no vol ordres d’equip però no vol perdre el campionat de constructors

El Campionat Mundial de Ral·lis (FIA WRC) viatjarà aquest cap de setmana Sardenya. A Toyota, Elfyn Evans i Sebastien Ogier lideren el campionat, a falta de només dues proves per acabar la temporada 2020.

El líder de l’equip Toyota Gazoo Racing al WRC, Tommi Mäkinen, va dir que no era un fanàtic de les ordres de l’equip, deixant així als seus pilots lluitant pel títol del 2020, però tenint present el títol de constructors per a Toyota.

“Encara necessito parlar amb els pilots, però no veig cap possibilitat de fer ordres per equips a Sardenya. Saps que no en sóc un gran fan. Elfyn té el pitjor lloc per començar i Seb el segon pitjor. Mai se sap què pot passar «, va dir Mäkinen a dirtfish.com.

Però aquest pensament acaba sent contradit per les declaracions sobre el títol de constructors, on Toyota també lidera amb 174 punts, nou punts més que Hyundai i que Mäkinen vol guanyar abans de deixar l’equip a finals d’any.

“El més important és el títol de constructors. Per descomptat, no podem arriscar-nos a tenir cotxes lluitant, però encara hem de veure ”, va acabar Mäkinen.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments