RAIDS: L’Extrem E pretén democratitzar les curses

El campionat de RAIDS Extrem E ha revelat el seu concepte de compromís amb els seguidors de ‘GridPlay’, que permet a l’equip amb més vots s’asseguri la seva posició de graella per a la cursa final de cada prova.

El format de cursa del Campionat SUV tot-elèctric fora de carretera es dividirà en sèries classificatòries, dues semifinals i una final.

Amb la introducció de ‘GridPlay’, els espectadors poden seleccionar el seu favorit dels vuit equips inscrits per a la temporada inaugural i el guanyador del vot popular pot triar la seva posició inicial per a la final.

Els equips que no progressin fins a la final poden compartir els seus vots amb el seu rival preferit, mentre que la resta de la graella es fixa pels punts marcats durant les sèries anteriors.

El fundador de l’XE i director executiu Alejandro Agag va dir:

«Com a campionat estem buscant formes innovadores d’involucrar els fans fent-los sentir part de Extreme E, i tenir veu quan es tracta de curses, particularment quan no tindrem espectadors al lloc com a part dels nostres esforços de sostenibilitat.

«Això fa que la manera en què transmetem el nostre campionat sigui encara més important i la gent pot veure l’acció en una varietat de canals globals i a través de les nostres plataformes digitals.»

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments