WRC: Matton confia amb el govern belga per poder disputar el Ral·li Ypres

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

El director de ral·li de la FIA, Yves Matton, és optimista per a la propera prova del Campionat Mundial de Ral·lis (FIA WRC) a Bèlgica, amb el Ral·li Ypres del 19 al 22 de novembre.

Matton va dir

L’esdeveniment està recolzat pel govern i no hi ha cap raó per la qual no hauria de passar. Sóc optimista. Pel que fa a la cancel·lació de la prova per COVID-19, no hi ha termini. Sabem que pot passar uns dies abans de l’esdeveniment. Però estem treballant amb els organitzadors i els grups d’interès per intentar evitar que el govern prengui aquesta decisió. Les últimes notícies que hem rebut és que l’esdeveniment es farà ».

A Estònia, la concentració va tenir lloc amb l’ajut del govern, del qual parla Matton. Juntament amb el primer ministre d’aquest país, Jüri Ratas, es van discutir coses i es van arribar a acords perquè la caravana del Mundial pogués funcionar.

«El més important és comptar amb el suport del govern. Segons les normes estonianes, no era possible tenir cap esdeveniment i només gràcies al govern [i] al fet que tenim l’apèndix S [el reglament de la FIA sobre la realització d’esdeveniments motoritzats internacionals, sota restriccions del COVID-19], que mostrava al govern què fem per celebrar un esdeveniment. És perquè correm amb seguretat, amb totes les normes sanitàries », va concloure Matton.

Subscriu-te
Notificació de
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments