WRC: Matton confia amb el govern belga per poder disputar el Ral·li Ypres

El director de ral·li de la FIA, Yves Matton, és optimista per a la propera prova del Campionat Mundial de Ral·lis (FIA WRC) a Bèlgica, amb el Ral·li Ypres del 19 al 22 de novembre.

Matton va dir

L’esdeveniment està recolzat pel govern i no hi ha cap raó per la qual no hauria de passar. Sóc optimista. Pel que fa a la cancel·lació de la prova per COVID-19, no hi ha termini. Sabem que pot passar uns dies abans de l’esdeveniment. Però estem treballant amb els organitzadors i els grups d’interès per intentar evitar que el govern prengui aquesta decisió. Les últimes notícies que hem rebut és que l’esdeveniment es farà ».

A Estònia, la concentració va tenir lloc amb l’ajut del govern, del qual parla Matton. Juntament amb el primer ministre d’aquest país, Jüri Ratas, es van discutir coses i es van arribar a acords perquè la caravana del Mundial pogués funcionar.

«El més important és comptar amb el suport del govern. Segons les normes estonianes, no era possible tenir cap esdeveniment i només gràcies al govern [i] al fet que tenim l’apèndix S [el reglament de la FIA sobre la realització d’esdeveniments motoritzats internacionals, sota restriccions del COVID-19], que mostrava al govern què fem per celebrar un esdeveniment. És perquè correm amb seguretat, amb totes les normes sanitàries », va concloure Matton.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments