RAL·LICROSS: Kristoffersson directe cap al títol guanyant la segona cita al circuit de Barcelona-Catalunya

El líder mundial de Ral•licross Johan Kristoffersson ha guanyat la seva quarta ronda de la temporada en una final plena d’acció.

L’aspirant més proper de Kristoffersson a la corona, el doble campió de DTM Mattias Ekstrom, va encapçalar la graella, mentre que per primera vegada aquest any, Kristoffersson no va establir un sol temps de qualificació més ràpid.

Ekstrom va fer un mal començament i es va retirar, mentre Kristoffersson, com Bakkerud utilitzant un parell de pneumàtics davanters nous, va fer una gran sortida des de la primera fila i va ficar el Volkswagen Polo per davant de la Megan de Bakkerud.

Però, a mesura que el ritme s’alentia a la primera corba, Kristoffersson i Bakkerud van contactar, el cotxe de Bakkerud es va veure obligat a colpejar a la barrera de pneumàtics a l’interior. El contacte va girar el cotxe de Bakkerud cap a la melé i va ser topat amb força al costat per l’Audi S1 de Robin Larsson, que havia començat amb força. Tots dos pilots es van retirar, però van sortir il·lesos dels seus cotxes afectats.

Ekstrom va aconseguir evitar l’Audi del seu company d’equip KYB al revolt inicial i va marxar a la recerca de Kristoffersson, Timmy Hansen i Anton Marklund.

Marklund, ex company d’equip de l’EKS, va prendre la joker lap a la primera oportunitat i va caure a la quarta posició. Ekstrom va perdre tota opció quan va sortir-se sobre l’herba a l’exterior del revolt final a la tercera volta, i va perdre la posició tant amb Kristoffersson com amb Marklund.

Hansen havia salvat quatre pneumàtics nous per a la final en la segona entrega de la doble cita catalana, però no va tenir el ritme de defensar-se de Kristoffersson.

Quan el campió regnant va prendre el comodí a la volta final, va quedar segon. Marklund va marcar el seu primer podi de la campanya en tercer lloc, mentre que Ekstrom es va recuperar per completar la prova, uns 15 segons darrere de Marklund, en quart lloc.

Amb dues rondes de la sèrie restants, Kristoffersson lidera Ekstrom en 27 punts de la taula de conductors, el que significa que el suec podria lligar la seva tercera corona mundial RX a la penúltima ronda a Spa el mes que ve.

Subscriu-te
Notificació de
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Author

Share