WRC: El sistema híbrid arriba tard

La FIA ha confirmat que les proves dels cotxes de la següent generació al Campionat Mundial de Ral·lis (FIA WRC) no haurien de començar fins al febrer de 2021.

“Les proves dels prototips de desenvolupament Rally1 començaran el febrer de 2021. Aquests cotxes tindran un sistema híbrid de 100 kW, que es pot utilitzar tant a les ofertes especials com en els enllaços”, va dir la FIA.

D’acord amb el mitjà Dirtfish, hi ha un retard en el lliurament dels components híbrids, després del que s’ha descrit com un problema d’administració en el subministrament de Compact Dynamics.

A més, s’han aclarit les regulacions del motor per a la nova era del WRC. La vàlvula d’aire fresc s’eliminarà del sistema anti-lag, amb la intenció de simplificar les regles i reduir els costos. La FIA també va confirmar l’ús de dos motors, en lloc de tres, per cotxe la temporada vinent.

Subscriu-te
Notificació de
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Author

Share