RAIDS: Loeb i Roma ja han provat el BRX T1

Nani Roma i Sébastien Loeb ja han començat a provar el Bahrain Raid Xtreme, el nou equip que representaran al Dakar 2021. El cotxe que utilitzaran és el BRX T1, amb un motor de gasolina V6 de 3,5 litres que proporciona 400 CV de potència.

Aquestes primeres proves del model de tracció integral es van fer a prop de la base Prodrive de Millbrook, sobre terra. Loeb i Roma van recórrer aproximadament 2.000 km, que són pràcticament equivalents a quatre etapes d’un Dakar.

Segons Motorsport.com, els preparatius continuaran fins al gener vinent, i BRX, una estructura gestionada per Prodrive, tindrà la seva seu a l’Orient Mitjà per a noves proves a partir del novembre. La idea és córrer en condicions reals del desert

Subscriu-te
Notificació de
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Author

Share