CERA: 57 inscrits al Ral·li Princesa d’Astúries 2020

En total seran 57 els pilots que prenguin la sortida dins del European Ral·li Trophy o el Campionat d’Espanya de Ral·lis d’Asfalt CERA Terra Mundis, per a aquesta edició número 57 del Ral·li Blendio Princesa d’Astúries Ciutat d’Oviedo.

Divendres que ve 23 d’octubre estaran per tant en la sortida protocol·lària els principals equips que opten al títol nacional com són Pepe López – Borja Rozada (Citroen C3 R5), Iván Ares – David Vázquez (Hyundai 20 R5) i José Antonio Suarez – Alberto Iglesias (Skoda Fabia R5). Per la seva part la llista del certamen autonòmic comptarà en total amb 80 equips participants.

Aquesta 57a edició del Ral·li Blendio Princesa d’Astúries Ciutat d’Oviedo tindrà vuit trams, amb més de 120 quilòmetres cronometrats que es duran a terme dissabte que ve 24 d’octubre. Tot això en una edició marcada per la COVID-19 en la qual la sortida protocol·lària del divendres 23 serà a porta tancada, igual que la cerimònia de lliurament de premis.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments