AUTOCROSS: Mollerussa epicentre del motor a Catalunya aquest cap de setmana

El CEAX arrencarà la seva temporada amb el 28è Aurocross Premi Ara Lleida, que se celebrarà al Circuit Municipal Parc de la Serra de Mollerussa durant els dies 24 i 25 d’octubre. Aquesta cita obrirà un calendari atípic, marcat per la situació de l’COVID-19, que ha obligat a retardar fins als mesos estivals l’inici de l’activitat automobilística nacional.

Es tracta d’una cita avalada pe l’alt nivell organitzatiu de l’Escuderia Mollerussa, que, al costat dels seus voluntaris i col·laboradors, i de la mà de la Federació Catalana d’Automobilisme han treballat conjuntament fins a situar la prova al màxim nivell esportiu.

La prova començarà aquest divendres a la tarda amb les verificacions que es realitzaran al Circuit de la Serra però el primer plat fort vindrà ja dissabte on s’iniciaran els entrenaments oficials i dues mànegues de les sèries classificatòries.

Diumenge serà el dia gran ja que a partir de les 9 del matí tindrà lloc la tercera mànega de les sèries classificatòries i a partir de les 12.30 h es viuran les finals de cada categoria.

La prova comptarà amb 60 pilots de diferents procedències de l’Estat així com també 2 participants vinguts de França i un altre de Suècia.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments