ERC: Mikkelsen es reenganxa aquest 2020 a l’europeu

L’ex-pilot del Campionat Mundial de Ral·lis, Andreas Mikkelsen farà la seva primera aparició d’aquest 2020 en el Ral·li d’Hongria del mes que ve.

Mikkelsen començarà la ronda del Campionat d’Europa de Ral·lis en un Skoda Fabia Rally2 Evo propietat de l’equip de ral·lis Topp-Cars.

El noruec podrà marcar punts ERC com el company d’equip Adam Velenczei, que també ha estat inclòs en la llista d’inscrits.

Mikkelsen -que va tenir l’oportunitat de provar el cotxe txec a Bèlgica a principis d’aquest mes i es va declarar satisfet amb les prestacions- diu que està segur de guanyar la prova basada en Nyirgyhaza que es farà del 6 al 8 de novembre.

«Estic desitjant cooperar amb l’equip de ral·lis de Topp-Cars en el nostre camí per lluitar per la victòria al Ral·li d’Hongria», va dir Mikkelsen. «No puc esperar a formar part del Campionat Europeu de Ral·lis».

L’equip de ral·lis Topp-Cars ha donat suport a una sèrie de pilots prometedors, el més recent dels quals és Kalle Rovanpera en el Szilveszter Ral·li de l’any passat, on el jove finlandès va aconseguir una convincent victòria.

El cap de l’equip, Marek Fuks, va dir que portar el campió intercontinental de Ral·lis, Mikkelsen, per un costat ajudaria l’equip.

«Andreas té molta experiència i coneixements tècnics, així que era una elecció directa per a nosaltres», va dir.

«Estem molt contents de tenir un pilot de fàbrica ex-Volkswagen del WRC en la nostra alineació pel que esperem que sigui un esdeveniment molt reeixit per a nosaltres.»

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments