WRC: Ypres sí, públic no

La propera prova del Campionat Mundial de Ral·lis, el ral·li d’Ypres encara té moltes possibilitats de que es disputi el mes que ve tot i les restriccions del govern.

Però, per desgràcia, per als aficionats als ral·lis a Bèlgica, aquest esdeveniment és molt probable que sigui a porta tancada ja que el comitè de consulta va decidir aquest divendres que la pràctica de l’esport professional podria continuar, però que totes les competicions en interiors i exteriors haurien de tenir lloc sense públic. Aquesta mesura s’efectua immediatament fins al 19 de novembre, el dia anterior a la prova d’Ypres, però és poc probable que aquesta data no s’allargui en les properes setmanes.

Per la seva banda, Itàlia i més concretament la regió de Llombardia on es durà a terme el Ral·li Monza al desembre, també està en procés d’aplicar restriccions importants per a la seva població. Per exemple, s’ha establert un toc de queda de tres setmanes a la regió de Llombardia mentre s’han suspès totes les activitats esportives amateurs. Aquesta part del país és la zona més afectada per la pandèmia COVID-19.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments