ERC: Esperant els nous Rally3 per al 2021

La nova classe Rally3 prevista per al 2021 continua generant interès, ja que el Ford Fiesta Rally3 de M-Sport Polònia ha dut a terme un intens programa de proves durant l’estiu.

Lògicament dissenyat per ser un referent entre la normativa Rally2 i Rally4 de la piràmide de ral·li de la FIA, Rally3 es referirà a cotxes de tipus Rally4 equipats amb tracció a les quatre rodes que s’utilitzen en proves nacionals i regionals, incloses les proves del Campionat Europeu de Ral·lis de la FIA, que s’han de generalitzar a partir del 2021.

El motiu és el desig de reduir els costos i la facilitat de preparació i manteniment en comparació amb el Rally2 i el tradicional Grup N.

“Hem treballat en les normatives, però les normatives són només paraules, dibuixos i diagrames”, diu Jérôme Roussel, Ral·li Regional – Director de Categoria de la FIA. “Així, quan veieu un cotxe conduint de manera senzilla i agradable de conduir és un senyal molt prometedor. Esperem veure més cotxes Rally3 desenvolupats per més fabricants ”.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments