WRC: Wilson treu la cartera i torna a fer test abans d’una prova del Mundial

Els pilots d’M-Sport Esapekka Lappi i Teemu Suninen faran el seu primer test després del COVID-19, ja que l’equip planeja dirigir-se a Bèlgica abans del proper Ypres Rally.

L’equip britànic havia reduït els seus test per a aquesta temporada, però el director general Malcolm Wilson va dir que era vital que el seu equip es preparés tan bé com fos possible per a la primera visita del Campionat del món de Ral·lis a Bèlgica.

“Ens posarem a prova durant almenys dos dies”, va dir Wilson al mitjà DirtFish.

“Bèlgica és un lloc nou, en algun lloc que no hem estat abans i és molt important que els nois tinguin una bona sensació pel cotxe i algunes de les condicions que podríem experimentar allà. L’experiència és tan important en totes les proves, però és especialment així en un lloc com Ypres, on les coses poden canviar de forma tan important molt ràpidament”.

Wilson va admetre que esperava amb interès el repte d’una nova prova aquesta temporada.

“Tot és una mica diferent enguany”, va dir, “però això ha donat l’oportunitat a esdeveniments com Estònia i Ypres i, per descomptat, Monza.

“Mai no vaig competir a Ypres, però crec que tots sabem quin és el repte i no tinc cap dubte que Bèlgica a finals de tardor constituirà un enorme repte amb les condicions. No hi ha cap dubte que serà apassionant en un país que té un enorme seguiment i amor de veritat pel nostre esport.

“No estem cecs al que està passant. La situació amb el coronavirus està canviant diàriament –si no cada hora– i continuarem seguint els consells governamentals de les autoritats britàniques i belgues. La salut i la seguretat de tots els afectats és fonamental aquí”.

Tot i que Wilson podria no haver competit a Ypres, el seu rècord de conducció és bastant impressionant a Bèlgica: dues participacions, dos podis, una victòria.

Dels dos pilots de M-Sport, només Lappi té l’experiència prèvia d’Ypres, però es limita a només vuit especials després d’estavellar-se a la SS9 el 2014 amb una Skoda Fabia S2000.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments