WRC: Mikkelsen no vol perdre el ritme del Campionat del Món

Aquesta vegada, el seu objectiu és pujar al campionat del món amb les participacions previstes a Ypres i després a Monza. A mitjans d’octubre, el noruec va ser convidat per Skoda a provar el Fabia Rally2, una experiència que li va donar idees.

“Vaig parlar amb Škoda per Ypres. M’agradaria molt fer-ho, com també m’agradaria fer Monza, però encara no s’ha decidit res. Fa poc vaig conduir el Škoda en una prova de desenvolupament. Volien que donés la meva opinió sobre el cotxe i va ser fantàstic. »Va comentar el noruec al lloc web oficial del WRC.

Per a Monza, el noruec estudia una altra pista encara que sembli molt més complicat d’aconseguir. Des de juliol fins a principis d’octubre, l’ex pilot de Hyundai va ser l’encarregat de desenvolupar pneumàtics Pirelli per a la propera temporada i el noruec espera que la col·laboració no acabi.

“Fer Monza amb Pirelli és una cosa que estem parlant. Tindria sentit, és el ral·li a casa de Pirelli. Podria ser fantàstic portar aquest cotxe (el C3 WRC) i aquests pneumàtics a la darrera prova del WRC d’aquest any. “

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments