RAIDS: L’Extreme E anuncia canvis al calendari inaugural

Extrem E ha afegit una prova a la regió argentina de Terra del Foc al seu calendari inaugural 2021 per substituir Nepal, mentre que la data d’inici de març ha estat confirmada.

El campionat de carreres tot terreny elèctric ha mantingut una planificació de cinc rondes per la seva temporada de debut com estava previst originalment, però es van revelar múltiples canvis durant el llançament global del dimarts a YouTube.

El fundador de l’XE, Alejandro Agag ha confirmat que Sharaan a l’Aràbia Saudita acollirà el primer X-Prix, fent retrocedir l’inici de la campanya fins al 20-21 de març, mentre que Senegal es mou a una data revisada del 29 al 30 de maig.

D’acord amb una declaració de la XE, la cancel·lació de la cursa es va deure a la “complexitat d’arribar a la regió del Nepal”.

Tanmateix, els organitzadors del XE estan “compromesos” per afegir Nepal a un calendari futur.

En el seu lloc, s’ha afegit un esdeveniment a l’Argentina per als dies 11 i 12 de desembre per convertir-se en el final de la temporada en lloc de Santarem al Brasil, que avança una setmana fins als dies 23 i 24 d’octubre.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments