M-Sport a la vanguarda del motoresport

Els preparatius de M-Sport per a una prova del Campionat del món de ral·lis mai més seran els mateixos. Durant els últims 20 anys, els test de cada cotxe de ral·li construït per l’equip de Cumbria s’han fet a Kirkbride Airfield.

Kirkbride ha jugat un paper important en la història del M-Sport, però des de gener, l’antiga base de la RAF es mourà cap al nou Centre d’Avaluació de Mesurament de 10.723 metres quadrats i la pista de proves.

Al juny, Wilson va dir que esperava que la instal·lació s’obrís a l’octubre d’enguany, però des de llavors s’ha retardat fins al gener de 2021 per assegurar-se que tot està complet.

“Hem tingut la pista preparada per un temps”, va dir Wilson, “però no l’hem utilitzat. Volia que tot estigués preparat, tot fos perfecte”.

Al gener, tot estarà llest i tot serà perfecte just a temps per a l’obertura de la temporada 2021.

“La pista és genial”, va afegir Wilson. “Tenim tot el que necessitem i tot el que un fabricant pot necessitar. Però el Centre d’Avaluació és una altra cosa. És de cinc estrelles. Vaig ser allà aquest matí, veient com s’cabaven les obres. És sensacional.

” Seré honest, quan vam començar a pensar en aquest projecte, mai mho vaig imaginar. És millor del que podria haver imaginat o esperat. Haurem de tancar l’antiga seu el mes que ve o al desembre i llavors hauríem d’estar preparats per obrir les portes al gener.

«El desplegament i els controls de sistemes dels automòbils d’entrada de Montecarlo seran un dels primers treballs que fem a la pista. És molt emocionant!”

Però, per aquells aficionats de l’aeròdrom, no te’n fa por. Kirkbride roman, només amb un paper més petit.

“Per segur que continuarem utilitzant Kirkbride”, va confirmar Wilson. “Volem assegurar-nos que la pista de prova aquí a Dovenby estigui ocupada tot el temps i si, per exemple, tenim un fabricant treballant a la pista, tornarem a fer les nostres coses a Kirkbride”.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments