WRC: Suninen amb moltes ganes de córrer a Monza

Teemu Suninen, pilot forjat en les categories inferiors del karting, està emocionat de tornar a les seves arrels per a l’última prova del Campionat de Món de Ral·lis al desembre al circuit de Monza, Itàlia.

Suninen comenta: “Tinc un historial de carreres, així que és genial tornar a la pista de carreres i especialment amb aquests cotxes, serà molt bo.

“Aquests cotxes són realment capaços per a aquest tipus de pistes, especialment amb aquest nivell d’aerodinàmica i tanta potència.

Suninen guanyava títols de kàrting a Finlàndia a l’edat de vuit anys i va aconseguir el nivell de el Campionat Europeu. Mentre que mai va córrer a Monza, Suninen va competir al Ral·li Show de Monza fa dos anys, acabant en segon lloc per darrere de Valentino Rossi.

“Aquest va ser un dels millors esdeveniments als quals he assistit amb cotxes de ral·lis”, ha afegit Suninen. “Serà diferent ara com un esdeveniment del WRC, serà un veritable ral·li, però compta amb un molt bon ambient, molt ben organitzat com un espectacle.

“Teníem un tram cada dues o tres hores, així que vam tenir temps per analitzar el pilotatge i la posada a punt, temps per estar amb els aficionats i oferir molt de temps de relacions públiques. Va ser molt relaxat i divertit de pilotar.

“I l’acció a la pista va ser interessant, seria bo tenir una mica d’això per a les corbes. Crec que puc ser ràpid a la pista de GP. Espero poder utilitzar les meves habilitats allà.”

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments