ERC: Un llista d’inscrits de luxe per al proper Ral·li Hongria 2020

Un grapat d’estrelles europees participaran a la propera prova del Campionat Europeu de Ral·lis FIA, el Ral·li d’Hongria, del 6 al 8 de novembre.

33 cotxes Rally2 apareixen a la llista d’inscrits liderada pel líder Alexey Lukyanuk, amb Oliver Solberg, Grégoire Munster, Craig Breen, les estrelles del WRC Andreas Mikkelsen i Mads Østberg, els joves Miko Marczyk, Emil Lindholm, Efrén Llarena, Erik Cais i el ídol local Norbert Herczig.

Entre els altres noms que ens sonen a tots, tenim a Simone Tempestini, Dominik Dinkel, Callum Devine, Marijan Griebel, Niki Mayr-Melnhof, Albert von Thurn und Taxis, Nikolay Gryazin, Yoann Bonato, Simon Wagner, el novell Josh McErlean i cinc pilots de casa, inclòs el guanyador de l’edició del 2019, Frigyes Turán.

Set són els pilots d’ERC2, on Tibor Érdi haurà de lluitar amb Andrea Mabellini i els altres a la Copa Abarth Rally.

Hi ha 11 participants a ERC3: Ken Torn, Pep Bassas (Rallye Team Spain) i Amaury Molle també podran obtenir punts per al Campionat ERC3 Junior-Pirelli. Compte amb el debut d’Ola Jr Nore i Rachele Somaschini amb el nou Renault Clio Rally5 de Toksport.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments