WRC: Saintéloc i Mikkelsen amb ganes d’activar la última evolució del C3 WRC per al 2021

L’última especificació de Citroën C3 WRC – el cotxe que la marca francesa va crear per a 2020 abans de marxar del Campionat Mundial de Ral·lis – es podria veure la temporada 2021.

Saintéloc – l’equip que gestiona els C3 WRC – ha confirmat que està preparat per impulsar el final d’homologació necessari per posar el cotxe en marxa per 2021.

Aquest últim exemplar de Citroën va ser provat amb un nou motor i una revisió aerodinàmica radical a Catalunya a la fi de l’any passat. Llavors els pilots de Citroën eren Sébastien Ogier i Esapekka Lappi i van notar que el cotxe havia fet un gran pas endavant significatiu sobre el seu predecessor, igual que el seu pilot de WRC2 Mads Østberg.

Andreas Mikkelsen, que ha pilotat el C3 en el seu paper de pilot de proves de Pirelli, havia esperat que pogués avançar ràpidament en plans d’homologació per tal de pilotar el Citroën al Ral·li Monza al final de la temporada.

“Aquest seria un bon pla”, va dir Mikkelsen. «Portar el cotxe amb les noves peces més recents i una aerodinàmica més interessant.

“És clar, necessita que se signi l’homologació. Saintéloc té un cotxe, però suposo que això és una cosa que ha de fer Citroën.”

Saintéloc va dir que no hi ha plans per aconseguir l’homologació de la C3 WRC de l’any 2020 per a Monza, però és una possibilitat molt real per a la següent temporada.

El director de ral·lis Vincent Ducher:

«Pel nostre costat, tot podria estar preparat per córrer l’any que ve amb el nou kit aerodinàmic, si aconseguim construir un bon programa amb bons pilots. El procés de l’homologació va ser iniciat per Citroën l’any passat i després va ser detingut. Tots els documents d’homologació existeixen i només cal reactivar-los».

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
el més vell
el més nou
Inline Feedbacks
View all comments