ERC: Mikkelsen torna amb victòria al Ral·li d’Hongria 2020, Bassas s’aferra a les opcions a l’ERC3 Júnior

Andreas Mikkelsen / Ola Fløene (Skoda Fabia Rally2 Evo) han dominat el Ral·li d’Hongria, quarta prova del Campionat Europeu de Ral·lis (FIA ERC). El duo al volant d’un Skoda Fabia ha guanyat amb més d’un minut d’avantatge, deixant Grégoire Munster / Louis Louka (Hyundai i20 R5) en segon lloc.

En una entrevista després de l’últim especial del ral·li, Mikkelsen ha destacat el fet que aquest és el seu primer ral·li del 2020, després d’haver provat només per Pirelli amb el Citroen C3 WRC:

El 2020 només tinc victòries. Aquest ral·li d’asfalt m’ha resultat difícil. Sempre és bo estar aquí i vull agrair l’equip pel cotxe. Al final, hem pogut conduir amb el cap i tenir una estratègia sense córrer grans riscos ”.

Mikkelsen
Imagen

La posició més baixa al podi ha estat per Efrén Llarena / Sara Fernández (Citroen C3 R5). La lluita per aquesta posició va estar al roig viu fins a l’última especial del ral·li. Després que Norbert Herczig (Volkswagen Polo GTI R5), Llarena / Fernández, Oliver Solberg / Aaron Johnston (Skoda Fabia Rally2 Evo) i Niki Mayr-Melnhof / Leopold Welsersheimb (Ford Fiesta R5 MkII) lluitessin per la última posició del podi.

En l’última especial, la victòria de Solberg / Johnston ha fet guanyar a la parella la quarta posició en la general, però el podi ha caigut del cantó d’Efrén Llarena / Sara Fernández (Citroen C3 R5), amb Niki Mayr-Melnhof / Leopold Welsersheimb (Ford Fiesta R5 MkII) caient a la cinquena posició.

Imagen

A l’ERC2, la victòria va somriure a Tibor Érdi Juny / Zoltán Csökő (Mitsubishi Lancer Evo X), que va guanyar 15 de les 16 especials d’aquest Ral·li d’Homgria. A l’ERC1 Junior, la victòria va ser per Grégoire Munster / Louis Louka (Hyundai i20 R5).

Bassas – Coronado segueixen lluitant per l’ERC3 Junior

A les dues rodes motrius, en la categoria ERC3 i ERC3 Junior, la victòria ha estat per Ken Torn / Kauri Pannas (Ford Fiesta Rally4). Pep Bassas i Axel Coronado han lluitat durant tota la prova on inclús van arribar a liderar però la duresa d’aquesta prova ha acabat decantant la balança en favor de la parella estoniana. Queda tot per decidir en l’última prova del campionat a Canàries.

A la Copa Abarth Rally, Andrea Mabellini / Nicolò Gonella (Abarth 124 Rally RGT) van ser els guanyadors.