CERT: Triomf de López – Rozada a Madrid, Nil i Marc campions de 2020

El Campionat d’Espanya de Ral·lis de Terra arribava a la seva fi amb la celebració del Ral·li Terra de Madrid, cita que retornava al nacional a la capital i en la qual la climatologia ha complicat molt les coses als equips, ja que els trams de la tarda han estat un autèntic problema a causa de la gran quantitat de fang que s’acumulava en ells.

La victòria final ha estat per a Pepe López i Borja Rozada, que estrenaven el seu palmarès en el Nacional de Terra amb un triomf a casa. La dupla de Citroën es feia amb una treballada victòria després de començar el dia comandant la classificació general, però veure com arribaven a l’assistència de migdia en segona posició. En els complicats trams de la tarda, López treia la seva perícia i recuperava el liderat que ja no perdria fins al final.

Nil Solans i Marc Martí aconseguien la segona posició absoluta al costat del seu Skoda Fabia R5 de Calm Competició, amb el qual el pilot català s’ha proclamat campió d’Espanya de Ral·lis de Terra per primera vegada, en una temporada en què ha estat el rival a batre dins del certamen.

Completaven el podi final José Luis Peláez i Rodolfo del Barrio, que en la seva estrena a terra amb el Volkswagen Polo R5 de ARVidal aconseguien un excel·lent resultat després de remuntar en les especials de la tarda.

Álex Villanueva i Xavier Amigo eren quarts després d’anar en tercera posició durant bona part del dia, finalitzant en cinquena posició els canaris Juan Carlos Quintana i Yeray Mújica, que no podien estrenar de millor manera el Skoda Fabia R5 que provaven a la cita madrilenya.

Copes i trofeus

En el Trofeu d’Espanya de Dues Rodes Motrius Daniel Berdomás i Antonio Solorzano es feien amb el triomf als comandaments del seu Peugeot 208 Rally4 recolzats per Kumho Tyre. En segona posició finalitzaven Victor Echave i Diego Fuentes, tancant el pòdium Iñaki Tisora ​​i José Miguel Zendoia. Aritz Iriondo i Joseba Sánchez es proclamaven guanyadors de l’Trofeu d’Espanya de 2RM després de finalitzar en quarta posició.

La victòria dins de la Beca Junior R2 era per a Alejandro Cachón i Alejandro López, que es proclamaven campions d’aquesta beca, mentre que Víctor Aguirre i María Esther Gutiérrez aconseguien també el triomf i el títol a la Beca U24 .

En el Desafiament Kumho N3 Josep Segalas i Dani Muntadas es feien amb el triomf en la seva estrena al trofeu. Unai García i Eguzkiñe Enriquez eren segons i es proclamaven campions amb el seu petit Toyota AYGO, completant el tercer esglaó de pòdium Pedro Manuel Hernández i Cándido Sánchez.

Víctor Aguirre i María Esther Gutiérrez aconseguien el triomf en la Dacia Sandero Ral·li Cup, amb els campions de la copa, Germán Leal i Pablo Sánchez segons i Sergio Arenas i Joaquín Carrascosa tercers.

En els diferents trofeus que componen el campionat, Lucía Fernández era la millor en Copilots Femenins, Pepe López era el millor pilot Júnior i R5, Sergio Herraez vencia a Copilot Junior i Berdomás-Solorzano a R2.

Álex Villanueva era el guanyador entre els Pilots Sènior, Sant Segon-Navas en l’apartat de N5 i Álvaro-Garmedía entre els Vehicles Històrics.

Subscriu-te
Notificació de
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Author

Share