CERA/CERT: S’unifica el campionat i es crea la Copa d’Asfalt i la Copa de Terra per al 2021

La Reial Federació Espanyola d’Automobilisme treballa ja en la preparació de la propera temporada que, en l’especialitat de ral·lis, comptarà amb interessants novetats que venen a confirmar, com no podia ser d’altra manera, la línia de treball implementada en la seva dia amb la creació del Súper-campionat d’Espanya de Ral·lis. Aquest certamen, que comptarà amb un patrocini principal, que es desvetllarà properament, es complementarà amb altres dos certàmens d’àmbit nacional de nova fabricació, com seran la Copa d’Espanya de Ral·lis d’Asfalt – Recalvi (CERA Recalvi) i la Copa d’Espanya de ral·lis de Terra (CERT).

En conseqüència, la temporada de l’any 2021 es produirà la definitiva consolidació del Super-campionat d’Espanya de Ral·lis (S-CER), que es disputarà sobre dues superfícies, terra i asfalt, imprescindibles per a la formació i posterior progressió internacional dels joves pilots, en un model de campionat que ja està funcionant amb èxit en la majoria de països europeus.

Per la seva banda, la Copa d’Espanya de Ral·lis d’Asfalt – Recalvi comptarà amb un calendari d’una desena de proves repartides per tot el territori nacional. Des de la Federació diuen estar treballant per configurar una proposta atractiva de certamen que, juntament amb la Copa d’Espanya de Ral·lis de Terra, contribueixi a l’èxit esportiu d’aquest canvi.

Veurem si algun d’aquests campionats para a Catalunya, de fet des de la pèrdua del Ral·li de Cervera del CERT, no hem vist cap prova estatal de ral·lis a casa nostra. Veurem si el nivell augmenta i val la pena allotjar una prova estatal.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments