ERC: Canàries serà finalment l’última prova del 2020 després de la baixa del Spa Rally

La temporada 2020 del Campionat Europeu de Ral·lis FIA conclourà amb el Ral·li Islas Canarias de la setmana que ve, ja que el Ral·li Spa no es podrà celebrar.

L’alcaldessa de Spa, Sophie Delettre, i Hrvé Jamar (governador de la província de Lieja) van intentar junt amb DG Sport fer qualsevol cosa per córrer malgrat les dificultats causades per COVID-19.

La decisió es pren després del deteriorament de la situació sanitària a Bèlgica, que ha optat per aplicar mesures de seguretat.

“Malgrat l’excel·lent i professional treball de la DG Sport, estem obligats a posposar el Ral·li Spa – va dir Delettre – La crisi sanitària encara és viva i els riscos molt elevats requereixen ser molt prudents. Lamento profundament tot això, que evidentment afecta el nostre negoci. El turisme, la cultura i l’esport formen part de l’ADN de Spa, així que espero que puguem reprendre la nostra vida el més aviat possible al final d’aquesta segona onada ”.

Christian Jupsin, de la DG Sport (organitzador del Spa Rally), va afegir:

“Hi ha un gran pesar en tot això, però hem tornat a la situació del març passat, de manera que estem obligats a ajornar el Spa Rally. Hem intentat fer tot el possible per dur a terme aquest esdeveniment espectacular, podria haver estat una gran oportunitat per agrair al nostre equip de treball ”.

“Agraeixo a la ciutat de Spa i a tots aquells que s’han mogut per donar-nos suport. Ara només queda passar pàgina i deixar enrere un any tan difícil, recuperant l’energia per tornar amb més energia el 2021 ”.

El coordinador d’ERC, Jean-Baptiste Ley:

“Estem al costat de DG Sport perquè no hi ha hagut cap opció i el Ral·li Spa haurà d’ajornar-se al 2021. Christian Jupsin i el seu equip de DG Sport han fet tot el possible mantenir-se al calendari, però la seguretat i la salut segueixen sent les prioritats “.

“Som conscients i compartim el pesar per aquesta decisió, però també hem de reflexionar sobre el que vam aconseguir fer en un 2020 realment difícil, en què vam fer cinc carreres en un moment de dificultat sense precedents. Agraïm a tothom qui ho ha fet possible, especialment a la Comissió de Ral·lis de la FIA. Els meus pensaments es dirigeixen a les famílies dels membres de l’ERC i a tots aquells que han patit la tragèdia de COVID-19 “.

El Ral·li Islas Canarias tindrà lloc del 26 al 28 de novembre i serà l’últim de la sèrie després del Rally di Roma Capitale, el Rally Liepaja, el Rally Fafe Montelongo i el Rally Hongria.

Per a Canàries hi ha 70 inscrits, amb 46 tripulacions de l’ERC que destaquen la popularitat que te aquest campionat.

Subscriu-te
Notificació de
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Author

Share