RAIDS: El Dakar 2021 presenta la llista d’inscrits més curta de les últimes 25 edicions

Com era d’esperar, Covid-19 també té conseqüències per a la llista de participants del Dakar, que ha disminuit significativament el 2021. Dels 563 inscrits l’any passat (342 vehicles), el 2021 es redueix a 440 participants (266 vehicles), una caiguda del 22% que és significativa, i que ja s’esperava. Tot i això, hi ha novetats, el Dakar Classic, que s’espera que pugui compondre la plantilla una mica millor.

L’organització del Ral·li Dakar va presentar la llista provisional d’inscrits a la 43a edició de la prova, que tindrà lloc per segon any a l’Aràbia Saudita, del 3 al 15 de gener de 2021. Serà la participació més baixa de les darreres 25 edicions. Després d’haver publicat la llista provisional de Motocicletes i Quads fa uns dies, va fer el mateix ara amb la llista de cotxes, vehicles SSV i camions.

Carlos Sainz (MINI John Cooper Works Buggy) defensarà el seu triomf del 2020 al costat de Stéphane Peterhansel (MINI John Cooper Works Buggy). Nasser al Attiyah (Toyota) intentarà recuperar per a Toyota el títol del Dakar, que va aconseguir el 2019. La gran novetat és Sébastien Loeb i Nani Roma al nou BRX Buggy de Prodrive. A continuació, segueixen els noms habituals: Giniel de Villiers (Toyota), Bernhard Ten Brinke (Toyota), Jakub Przygonski (Mini), Yazeed Al-Rahji (Toyota), Mathieu Serradori (Buggy), Orlando Terranova (Mini), Khalid Al Qassimi (Peugeot)
Martin Prokop / Ford Ranger), Erik Van Loon, Romain Dumas, Yasir Seaidan, Valdimir Vasilyev, Wei Han, Jerome Pelichet

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments