CATALUNYA: El RACC organitza un Ral·lisprint com final de temporada 2020 al Circuit de Barcelona – Catalunya

El RACC com motor dinamitzador del motoresport a Catalunya ha organitzat pel proper 19 de desembre un final de temporada per a tots els pilots, copilots i equips interessats en acabar aquest difícil 2020 de la millor manera possible, competint.

El RACC i el Circuit son els promotors d’aquest 1er RallySprint RACC Circuit de Barcelona-Catalunya. La prova te com a objectiu que els pilots de ral·lis recuperin l’esperit de la competició en una temporada marcada per la covid-19.

Per poder cel·lebrar aquest esdeveniment de forma segura, el RACC i el Circuit, amb la col·laboració de les administracions l’esdeveniment se celebrarà a porta tancada. Tots els equips i professionals desplaçats al traçat hauran de passar per un control de temperatura i portar la mascareta, així com seguir les indicacions del personal de seguretat.

Un recorregut únic

El recorregut d’aquesta prova té un total de 33 quilòmetres cronometrats, que constarà d’un tram d’11 km que es repetirà 3 vegades. La prova inclou part del traçat de la cursa de Fórmula 1 i una passada de reconeixements el mateix dia 19 al matí.

Des del dijous 19 de novembre es poden inscriure a la cursa els cotxes de Velocitat, Regularitat Sport i Regularitat Supersport que autoritzi la Federació Catalana d’Automobilisme. Les inscripcions a la competició es poden realitzar a la pàgina web: http://motorsport.racc.cat/.

Una prova solidaria i amb història

Amb l’objectiu d’ajudar a combatre la pandèmia, l’organització donarà part dels ingressos recaptats per les inscripcions dels equips a la Marató de TV3, que aquest any està dedicada a la recerca, la sensibilització i la divulgació de la covid-19.

No és la primera vegada que els cotxes de rallyes competeixen a la pista del Circuit de Barcelona-Catalunya. El 1993 i el 1995 el Circuit va formar part del recorregut del Ral·li Catalunya Costa-Brava, prova puntuable pel Campionat del Món de Ral·lis. Aleshores, els millors temps del tram van ser per François Delecour i Armin Schwarz respectivament.

Subscriu-te
Notificació de
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Author

Share