WRC: El Monte-Carlo 2021 sense el Col del Turini

Dos mesos abans de l’inici de la temporada 2021 i del ral·li de Montecarlo, l’ACM ha formalitzat la modificació de la quarta i última etapa del seu esdeveniment.

Aquest canvi de rumb es produeix després de la tràgica tempesta de principis d’octubre que va afectar especialment el departament dels Alps Marítims. Així, es disputaran dues vegades especials històricament conegudes (als ral·li d’Antibes o de Montecarlo) entre els Alps Marítims i els Alps de l’Alta Provença: Puget-Théniers / La Penne ( 12,93 km) i Briançonnet / Entrevaux (14,31 km), aquesta última serà la Power Stage.

Originalment, el llegendari especial Turini formava òbviament part del programa inicial, igual que les especials Cabanette i Col de Braus. Pel que fa al quilometratge, aquesta última etapa modificada inclourà 54,48 km cronometrats contra 59,60 km inicialment previstos.

D’altra banda, aquest dimecres 18 de novembre s’obriran les inscripcions d’aquest esdeveniment mentre que la data de tancament de les inscripcions s’estableix un mes després, és a dir, el 18 de desembre.

Subscriu-te
Notificació de
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Author

Share