WRC: El promotor i la FIA segueixen ferms en la disputa del Ral·li de Monza 2020

En aquest moment d’immensa incertesa, la FIA i el promotor del WRC han comunicat notícies positives pel que fa al ral·li Monza, l’última prova del campionat del món que s’espera del 4 al 6 de desembre.

“Escrivim per confirmar que tota la planificació necessària per a l’ACI Rally Monza segueix a tota velocitat. L’actual decret del primer ministre sobre restriccions COVID, que està vigent a Itàlia fins al 3 de desembre, continua permetent l’esport professional a Itàlia a porta tancada, i tota la planificació del ACI Rally Monza sempre ha estat es duu a terme d’acord amb aquesta normativa coneguda. L’esdeveniment compleix plenament el decret i està a punt per tenir lloc.

Representants dels promotors de la FIA i el WRC van visitar Monza el dimarts d’aquesta setmana i van informar sobre l’evolució de l’equip d’ACI a l’hora d’assegurar-se que s’esdevingués un esdeveniment segur i reeixit i proporcionés un final adequat de la temporada FIA WRC 2020.

Mark Wilford, responsable de comunicacions del WRC.

En aquesta ocasió, el promotor i la FIA també van comunicar els últims protocols que permetien als competidors participar en aquest esdeveniment, incloent en particular una prova de PCR COVID abans de la cita.

Subscriu-te
Notificació de
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Author

Share