WRC: Ogier continuarà al 2021 amb l’equip Toyota

Sébastien Ogier romandrà amb Toyota per a la temporada 2021 del WRC. La intenció inicial del pilot era posar fi a la seva carrera a finals del 2020, però l’any atípic causat per a pandèmia ha fet canviar els seus plans i ampliar el seu període en actiu.

La renovació s’ha fet publica a les xarxes socials de formació japonesa. Una prova abans d’acabar la temporada, Ogier continua lluitant pel títol, que perseguirà del 3 al 6 de desembre al Ral·li de Monza. De moment es troba a la segona posició del campionat a 14 punts del líder i company d’equip Elfyn Evans.

“Hem tingut una temporada més curta, amb menys proves, però ha estat suficient per adonar-me que gaudeixo treballant amb l’equip i m’agrada conduir aquest cotxe. No era el meu pla inicial, però crec que al ser un any atípic per a tothom. Com la majoria de la gent, passava més temps a casa i no vaig fer la temporada d’acomiadaments com volia. Aquest va ser un dels motius que em va fer canviar d’opinió a l’hora de retirar-me. El pla és continuar el 2021 i intentaré guanyar un altre títol

Ogier

Amb la confirmació d’Ogier, Toyota garanteix la continuïtat del seu actual trio de pilots, compost pel francès, Evans i Kalle Rovanperä, tots tres arribats el 2020.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments