WRC: Niclas Grönholm al Ral·li de Monza 2020

Niclas Grönholm, el fill del dues vegades campió del món finlandès Marcus Grönholm, disputarà el proper ral·li Monza 2020 amb un Skoda Fabia R5.

“És un autèntic plaer tenir un pilot com Grönholm Junior entre les nostres files -comenten els líders de l’equip- no tant per ser el fill d’en Marcus, sinó perquè el coneixem per ser un noi seriós i decidit, a més de tenir un gran potencial”. “.

Nascut el 1996, Niclas viu a prop d’Hèlsinki. Va començar n el ral·licross des de molt jove, aconseguint bones victòries al campionat del món d’aquesta especialitat i guanyant el Campionat de Finlàndia el 2015.

“Vaig arribar a MRC Sport a través del RB Motorsport de Roberto Bertolutti i del director esportiu Eneo Giatti –diu– amb qui vaig competir el Monza Rally Show de l’any passat. Havia estat una bona experiència, ens vam divertir i de seguida vam crear una bona harmonia. Així que quan em van parlar d’aquest equip, el MRC Sport, vaig confiar en els seus consells ”.

“Aquest any, la cursa de Monza (4-6 ed. De desembre) serà vàlida per al Campionat del Món, el nivell serà molt alt: per a mi un repte realment estimulant. No tinc grans ambicions, sóc sincer, excepte fer el possible, intentar apropar-me als estàndards dels millors i gaudir plenament d’aquesta experiència “

Subscriu-te
Notificació de
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Author

Share