RAIDS: Loeb satisfet amb BRX T1 per al Dakar 2021

Una de les grans novetats del Dakar 2021 és el retorn de Sébastien Loeb, integrant al nou projecte Bahrain Raid Xtreme. S’encarregarà del BRX T1 construït per Prodrive amb un motor turbo gasolina, que ja ha tingut l’oportunitat de veure; juntament amb el company Nani Roma, va contribuir a un total d’uns 3.800 km en 15 dies de proves a l’Orient Mitjà

En declaracions a Motorsport.com, Loeb va parlar de les seves impressions sobre el cotxe:

“És molt compacte, cosa que el fa molt àgil, agradable de conduir, més difícil fer alguns canvis mecànics perquè tot és molt compacte, però necessitem un cotxe fort que no es mourà i hi estem treballant “.

La confiança del francès és elevada, com es pot comprovar per les seves paraules:

“Estic molt segur que farem alguna cosa bona. Certament hem tingut alguns problemes, però això és normal. Podríem haver trencat la caixa del canvi, el motor, coses diferents, però no va ser així. Hi havia algunes coses a l’emissió o coses semblants que de vegades fallaven, però sempre és el mateix. Estic molt segur que a la propera prova del desembre tindrem tot el conjunt del Dakar i funcionarà ».

Dit això, Loeb encara és conscient que l’esperen dificultats:

‘Sabem que el primer any sempre és complicat. Crec que ningú va venir a Dakar el primer any i va guanyar, però estem treballant molt i de moment no estem tan malament ”.

Subscriu-te
Notificació de
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Author

Share