RAIDS: Presentat el Dakar 2021 amb més resistència i menys velocitat

Avui s’ha presentat el Dakar 2021, amb una breu visió general de la 43a edició de la cursa que comença el 3 de gener i finalitza el 15 de gener al mateix lloc de la vergonya que l’any passat, Jeaddah, a l’Aràbia Saudita. Un país completament contrari a l’esperit del Dakar, on els drets humans son vulnerats de forma sistemàtica.

Hi haurà més de 7.500 km i 12 dies d’aventura. A les pistes tornarem a veure les motos, els cotxes, entre ells els “buggys”, Quads, camions i Side-by-Side o SSV. La caravana es dirigeix ​​a la capital, Riad, i torna a Gidda.

Segons David Castera, director de cursa, hi haurà moltes més zones de resistència que les rutes que donin prioritat a la potència dels motors. La resistència destaca davant la velocitat, que s’espera que sigui molt inferior aquest any, sobretot entre les motos.

El pròleg a Gidda serà una novetat el 2021 i determinarà l’ordre de sortida dels competidors i, segons Castera, l’11a i penúltima etapa serà “extremadament difícil, potser la més difícil, amb 500 km fins al cronòmetre, inclosos 100 quilòmetres de dunes on tot serà possible ”, va dir. Entre els participants, hi torna Sébastien Loeb, amb un prototip de Prodrive, el BRX, i comptarà amb el català Nani Roma al seu costat.

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments