ERC: El tram de qualificació del Ral·li Islas Canarias 2020 comença amb sorpresa

El Ral·li Islas Canarias ja ha començat amb el shakedown i el tram de qualificació. Finalment les previsions meteorològiques no han encertat i la pluja no ha arribat. El sol segueix donant llum al final de temporada 2020, però veurem demà, a l’hora de la veritat.

Mikołaj Marczyk ha marcat el millor registre amb el seu Skoda Fabia Rally2 Evo. Sens dubte, la gran sorpresa del matí, ja que en les passades durant el shakedown ja aconseguia marcar registres interessants. La lluita ha anat a la dècima de segon ja que en set dècimes ja trobem al segon classificat, tot això en un tram de 3,450 quilòmetres.

Craig Breen també ha marcat aquest segon millor registre, a set dècimes. En tercera posició trobem a José Antonio Suárez, a una sola dècima del pilot de MRF Tyres. Andreas Mikkelsen, quart, amb una altra unitat txeca també ha quedat a menys d’un segon del millor registre.

Pepe López cinquè, i Nil Solans sisè, després d’ells, setè, un altre candidat a la victòria i al títol, Oliver Solberg. Efrén Llarena i Yoann Bonato també s’han quedat prop amb els seus Citroën C3 R5. Finalment, un sorprenent Enrique Cruz, ha estat novè, i Erik Cais ha completat el top deu amb els Ford Fiesta Rally2.

Alexey Lukyanuk, líder del campionat i principal candidat al títol ha patit un contratemps que l’ha allunyat de les primeres posicions, però sense conseqüències.

Pep Bassas i Axel Coronada han estat els més ràpids entes els ERC3 Júnior.

Subscriu-te
Notificació de
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Author

Share