ERC: Lukyanuk es proclama campió d’Europa de Ral·lis 2020 a les Illes Canàries

Alexey Lukyanuk és el nou campió d’Europa de Ral·lis 2020, el segon títol del rus en tres anys i el primer per a l’equip Saintéloc. Després de perdre el títol del 2019 al Ral·li Hongria, contra Chris Ingram, Lukyanuk ha aconseguit el seu segon títol aquesta tarda, aquesta vegada al Ral·li Islas Canarias, al volant del seu Citroën C3 R5, de nou amb Alexey Arnautov al seu costat.

El ral·li ha estat guanyat pel francès Adrien Fourmaux (Ford Fiesta Rally2) que va acabar 25s per davant del seu compatriota Yoann Bonato (Citroën C3 R5).
Tercer lloc per Ivan Ares (Hyundai i20 R5), que ha acabat a 55,7 segons del guanyador, amb el jove Oliver Solberg (Volkswagen Polo GTI R5) que ha recuperat el quart lloc, molt lluny del que necessitava per ser campió.
José António Suárez (Škoda Fabia Rally2) ha quedat cinquè per davant d’Andreas Mikkelsen (Škoda Fabia Rally2) i el nou campió Alexey Lukyanuk (Citroën C3 R5) només ha estat setè, més que suficient per assolir el títol.

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Author

Share