CERA: Un polèmic punt dona el campionat 2020 a López – Rozada al Ral·li Islas Canarias

La marca coreana ha sumat aquest cap de setmana la seva primera victòria al CERA 2020 amb el pilot Iván Ares i David Vázquez, guanyadors del 44 ° Ral·li Islas Canarias. L’última cita puntuable per a la temporada 2020 que es tancarà d’aquí a dos setmanes al Ral·li Comunitat de Madrid – PACE. Prova que Pepe López i Borja Rozada estrenaran la corona de bicampions nacionals que acaben de adjudicar-se al volant del Citroën C3 R5.

Els del Citroën Ral·li Team, reenganxats a la prova insular després del seu accident de el primer tram han marcat el millor registre en el TC+, seguits de Surhayen Pernía i Eduardo González i els seus rivals pel títol, José Antonio Suárez i Alberto Iglesias, segons classificats del Ral·li Islas Canarias, davant de Luis Monzón i José Carlos Déniz.

Per això, encara que els madrilenys hagin descartat el resultat d’aquest cap de setmana a la classificació final del CERA, han avantatjat definitivament per un punt als competidors asturians, subcampions del certamen en la seva primera temporada completa amb el Recalvi Team. A més de revalidar els títols de pilots i copilots, Citroën s’ha proclamat campiona de marques.

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments