WRC: Hyundai conclou els primers test del nou i20 Rally2

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email
Redacció

Redacció

La setmana passada a Itàlia, Hyundai va realitzar les primeres proves del seu i20 N Rally2, sent provat durant tres dies per Jari Huttunen i Ott Tänak.

Durant els propers mesos, i com passa amb tots els cotxes nous al final, l’equip de proves intentarà conduir sobre tantes superfícies com sigui possible per preparar-se millor per a tots els terrenys presents a les competicions nacionals i internacionals.

Després de tres dies de proves, aquest nou cotxe va poder recórrer més de 500 quilòmetres, cosa que va permetre als enginyers recollir informació ja valuosa.

Present els dos darrers dies de proves, Ott Tänak va comentar sobre aquest nou cotxe.

“Vaig tenir dos dies de feina amb el Hyundai i20 N Rally2 i amb el departament de Customer Racing vam poder treballar molt amb la suspensió i l’equilibri del xassís. Està clar que el cotxe té algunes característiques agradables, de manera que hi ha una base sòlida per treballar.

Per a un cotxe amb un disseny completament nou, encara és important obtenir la primera informació sobre el cotxe i fer les primeres proves abans d’acabar l’any. Dona la possibilitat a l’equip de continuar la feina durant l’hivern i per any nou espero unir-me a ells durant més dies de desenvolupament. “

Per la seva banda, Andrew Johns, gerent d’operacions de Hyundai Motorsport Customer Racing, va resumir la feina feta la setmana passada.

“Les primeres proves amb el Hyundai i20 N Rally2 marquen l’inici del nostre treball amb el nou cotxe. Tot i que aquests dies ens hem centrat en el xassís i les suspensions, treballarem en totes les superfícies durant la fase de desenvolupament i ampliarem el nostre abast per garantir que cada àrea del xassís estigui optimitzada per a diferents configuracions i estils de conducció.

La prova a Itàlia la setmana passada també va marcar el to de la fase de desenvolupament. Juntament amb Ott i Jari, teníem a mà dos pilots amb molt de talent i, gràcies als seus comentaris, i als altres pilots que s’incorporaran a les proves en els propers mesos, els nostres enginyers podran assegurar-se que l’i20 N Rally2 té una base sòlida per treballar. Les reserves per al nou cotxe ja estan obertes i esperem parlar amb els equips interessats en un futur proper. “

Subscriu-te
Notificació de
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments