RAIDS: Loeb i Gutiérrez parella en l’equip de Hamilton de l’Extreme E

Sébastien Loeb i Cristina Gutiérrez seran els pilots de l’equip X44, propietat de Lewis Hamilton, per a la temporada inaugural de l’Extreme E. Tant Loeb com Cristina han tingut ocasió de provar recentment l’Odyssey 21 de 550 cavalls de l’equip del campió mundial de Fórmula 1, en una sessió de proves en Donnington Park i tots dos estaran presents en els tests col·lectius de la setmana que ve que se celebraran a Alcanyís.

Sébastien Loeb:

«Unint-me a l’equip X44 és una oportunitat perquè continuï fent el que m’agrada, estic desitjant competir en un vehicle elèctric – he tingut l’oportunitat de conduir el cotxe recentment i és increïble. La Cristina és una pilot fantàstica i no puc esperar a associar-me amb ella i veure què podem aconseguir junts. Estic realment impressionat pel que Lewis està fent també a la Fórmula 1, així que poder treballar amb ell en això és un honor».

Cristina Gutiérrez

“Estic molt emocionada d’unir-me a l’X44. No sols tindrem l’oportunitat de conscienciar-nos de la crisi climàtica, que és molt important per a mi, sinó que també treballaré amb dos herois per mi. Sébastien Loeb és el pilot de ral·lis més increïble de tots els temps, així que estic molt contenta d’arribar a col·laborar amb ell i espero aprendre molt. Sóc un gran fan de la Fórmula 1 i he estat veient la carrera de Lewis durant anys, així que se’m demana que m’uneixi al seu equip és un somni fet realitat. Vaig conduir el cotxe per primera vegada recentment i va ser una experiència molt bona, no puc esperar a veure què pot fer en cada cursa».

Lewis Hamilton

“Em complau donar la benvinguda a Sébastien i Cristina a l’X44. Són pilots increïbles i estic desitjant veure què faran allà fora en cada cursa. Cristina és un talent proper amb un gran futur per davant, i Sébastien és un pilot que he admirat durant tants anys, així que estic molt orgullós i excitat de tenir-los a bord».

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments